Gelukspoppetjes BLOG en gelukspoppetjes in de media

De gelukspoppetjes in onze groothandel verdienen natuurlijk ook een eigen BLOG. We zullen hier regelmatig updates plaatsen over nieuwe gelukspoppetjes en gelukspoppetjes artikelen die aan onze groothandel in geluk worden toegevoegd, maar ook leuke opdrachten die we hebben mogen maken zullen we in onze blog terug laten komen!

We hebben er aan toe gevoegd; IN DE MEDIA, want onze gelukspoppetjes worden regelmatig genoemd in verschillende media en daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op. Mocht je ergens een gelukspoppetje van ons tegenkomen in de media en wij hebben het nog niet online staan, stuur ons dan gerust een berichtje, dan plaatsten we het artikel over geluk er zo snel mogelijk bij!

per pagina
 • Een beetje steun bij verdrietige omstandigheden
  Een beetje steun bij verdrietige omstandigheden

  Ook bij afscheid van dierbaren mogen we regematig "iets" met onze gelukspoppetjes. Bij een crematie, begrafenis of herdenking van iemand die is overleden.

  Voor de uitvaart branche mogen we regelmatig kaartjes als aandenken of…

 • Geluk op de dagopvang
  Geluk op de dagopvang

  Wat een prachtige zonnige dag vandaag. De dag waarop de dagopvang voor mensen met een beperking weer open is gegaan. Uiteraard vinden we dat een feestje om iedereen weer bij elkaar te kunnen zien. Om dit te vieren zijn we met een…

 • Gelukspoppetjes in de media: tijdschrift Buitenleven mei 2021
  Gelukspoppetjes in de media: tijdschrift Buitenleven mei 2021

  Houten gelukspoppetjes in de vorm van geluksfruit. Het tijdschrift Buitenleven van mei 2021 heeft onze gelukspoppetjes genoemd om aan een kaart, fruitmand of een mooie bos bloemen te hangen. Een lief klein gebaar voor een klein…

 • Krasstickers voor gelukspoppetjes kaartjes
  Krasstickers voor gelukspoppetjes kaartjes

  Heb je ze al gezien, onze eigen ontwerpen krasstickers voor op onze gelukspoppetjes kaartjes. Echt super leuk om iemand te verrassen, een aankondiging te doen of een win spelletje.

  We hebben ze in 5 verschillende soorten en…

 • Nieuwe gelukskaartjes
  Nieuwe gelukskaartjes

  Regelmatig hebben we nieuwe ontwerpen van gelukspoppetjes en kaartjes. Bekijk eens onze nieuwe kaartjes. Mis je iets? Laat het ons weten. Onze vormgeefster maakt graag uniek nieuw geluk. Ook maatwerk is mogelijk.

  Zo maakten we…

 • Gondeldoosjes met geluk
  Gondeldoosjes met geluk

  Een cadeautje geven wordt nog feestelijker met onze unieke gondeldoosjes. Deze doosjes zijn ruim qua maat, waardoor er zelfs een reep chocolade in past. Ben je nog op zoek naar een feestelijk doosje voor de geschenken van jouw…

 • Dag van de verpleging 12 mei 2021
  Dag van de verpleging 12 mei 2021

  Wist je dat....

  "De Dag van de Verpleging wordt elk jaar op 12 mei gehouden. 12 mei 1820 is de geboortedatum van Florence Nightingale, die algemeen wordt beschouwd als grondlegster van de moderne verpleegkunde. Sinds 1965 is 12…

 • Gelukspoppetjes in de media: tijdschrift De Party maart 2021
  Gelukspoppetjes in de media: tijdschrift De Party maart 2021

  Klein gebaar, een mooie vermelding in tijdschrift de Party van maart 2021.

  Wie kan er nu niet af en toe een beetje geluk gebruiken? Met een gelukspoppetje maakt u een lief gebaar. Zeker in deze gekke Coronarijd is het mooi om…

 • Gelukspoppetjes in Landleven
  Gelukspoppetjes in Landleven

  Hoe BIJzonder, onze gelukspoppetjes staan in het tijdschrift "Landleven". Omdat onze geluksbijtjes natuurlijk wel heel leuk zijn bij een natuurtijdschrift vinden wij het heel BIJzonder om daar in te worden vermeld!

  Zowel met het…

 • Gelukspoppetjes in de Beau Monde
  Gelukspoppetjes in de Beau Monde

  Gelukspoppetjes in de media Beaumonde.

  Deze unieke gelukspoppetjes hebben een mooi artikel gehaald in tijdschrift de Beaumonde! Op de afbeeldingen onze unieke gelukspoppetjes Guido, het genderneutrale gelukspoppetje, Vicent het…

 • Gelukspoppetjes bij een uitvaart
  Gelukspoppetjes bij een uitvaart

  In oktober 2019 werden onze gelukspoppetjes en gelukskaartjes vermeld in een bijlage bij de huis aan huis titels van de DPG Media (voorheen Persgroep). Daar staat een artikel in over onze gelukspoppetjes. We vinden het heel fijn…

 • Gelukssterren in tijdschrift de Weekend december 2020
  Gelukssterren in tijdschrift de Weekend december 2020

  De gelukssterren zijn dit jaar in 2 tijdschriften vermeld. We kwamen ze tegen in de Party, maar ook in tijdschrift de Weekend van december 2020. Leuk om onze houten gelukspoppetjes steeds weer terug te zien in verschillende media!

 • Topmeester gelukspoppetjes in de media
  Topmeester gelukspoppetjes in de media

  Niet alleen werden onze topjuf gelukspoppetjes artikelen vermeld in de media van zomer 2020, maar ook onze topmeester gelukspoppetjes artikelen kwamen in de media. Weekblad de Weekend nam deze gelukspoppetjes artikelen op in hun…

 • Sinterklaas geluk in de media
  Sinterklaas geluk in de media

  Gelukspoppetje Sinterklaas in de media. In december 2019 heeft tijdschrift de Weekend ons gelukspoppetje Sint vermeld in hun weekblad.

 • Gelukssterren in de media december 2020
  Gelukssterren in de media december 2020

  Onze gelukssterren in goud en zilver zijn vermeld in de media (tijdschrift de Party) van december 2020. Leuk dat we regematig in de media verschijnen met al onze gelukspoppetjes.

 • Gingerbread gelukspoppetje in de media december 2020
  Gingerbread gelukspoppetje in de media december 2020

  Leuke vermelding van ons gingerbread gelukspoppetje in de media. De redactie van de Party heeft ons gelukspoppetje in hun tijdschrift vermeld in december 2020.

 • Gelukspoppetjes paddestoel in de media oktober 2020
  Gelukspoppetjes paddestoel in de media oktober 2020

  Onze gelukspaddestoel staat in de media. In de Party van oktober 2020 heeft de redactie ons gelukspoppetje paddestoel meegenomen als vermelding. Hoe leuk is dat!

 • Topjuf gelukspoppetjes in tijdschrift de Party augustus 2020
  Topjuf gelukspoppetjes in tijdschrift de Party augustus 2020

  Onze zelf ontworpen gelukskaartje met de sleutelhanger "pralibar" voor alle topjuffen stond in augustus 2020 vermeld in de media. Wist je dat we heel veel unieke gelukspoppetjes in onze collectie hebben die we zelf hebben…

 • Summer gelukspoppetjes in de media
  Summer gelukspoppetjes in de media

  Onze geluksijsjes in de media van juli 2020. Het tijdschrift de Party heeft onze gelukskaartjes en gelukspoppetjes sleutelhanger meegenomen in het landelijke weekblad. Hoe leuk is dat!

 • Geluksquotes kaartjes in de media
  Geluksquotes kaartjes in de media

  Gelukspoppetjes quote kaartjes die we zelf ontwerpen staan in de media januari 2020. Het weekblad de Party heeft deze opgenomen in hun tijdschrift.

 • Iets te vieren met onze gelukspoppetjes in de media
  Iets te vieren met onze gelukspoppetjes in de media

  In augustus stonden deze houten gelukspoppetjes in de media van tijdschrift de Party. Het is erg leuk dat de media onze gelukspoppetjes waardeert en ze in hun tijdschriten meeneemt!

 • Sint gelukspoppetjes in de Party december
  Sint gelukspoppetjes in de Party december

  Ook het gelukspoppetje van ons Sinterklaas boek stonden in december in weekblad de Party.

 • Een portie december geluk in de media; Party
  Een portie december geluk in de media; Party

  Het weekblad de Party heeft onze december gelukspoppetjes vermeld in hun tijdschrift. Altijd leuk om onze houten gelukspopeptjes terug te vinden in de media!

 • Gelukspoppetjes in de media de Weekend
  Gelukspoppetjes in de media de Weekend

  Weekblad de Weekend heeft onze gele gelukspoppetjes vermeld in hun wekelijkse uitgave. Hoe leuk om onze houten gelukspoppetjes terug te zijn in de landelijke media!

per pagina
© 2018 - 2021 Gelukspoppetjes groothandel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel