Sleutelhangers

Sleutelhangers vol geluk

Enorm leuke cadeautjes die het goed doen als bedankjes, relatiegeschenken, aan een kaartje of gewoon als cadeautje. Deze sleutelhangers zijn voorzien van een tekst en een gelukspoppetje. Heb je andere wensen? Informeer naar de mogelijkheden.

 

per pagina
 • "Ik zorg" sleutelhanger met gelukspoppetje zuster per 25 stuks
  "Ik zorg" sleutelhanger met gelukspoppetje zuster per 25 stuks

  Ik zorg gelukspopeptjes sleutelhangers voor iemand die houd van zijn of haar werk in de zorg. Ook te bestellen met een leuk kaartje erbij! Deze gelukspoppetjes sleutelhangers zijn per 25 stuks verpakt.

 • Sleutelhanger Bedankt per 25 stuks
  Sleutelhanger Bedankt per 25 stuks

  SLEUTELHANGER BEDANKTOm iemand te bedanken op een lieve wijze, hebben we een erg leuk kleinigheidje. Al deze gelukssleutelhangers worden door ons handgemaakt.

  Het gewone "ouderwetse" gelukspoppetje met de tekst bedankt voor…

 • TROTS gelukspauwtje sleutelhanger per 25 stuks
  TROTS gelukspauwtje sleutelhanger per 25 stuks

  TROTS gelukspoppetje sleutelhangers per 25 stuks. Deze sleutelhangers worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Een uniek gelukspopppetje dat we zelf ontworpen hebben en daarop zijn we zo trots als een…

 • "Stay safe" gelukspoppetjes sleutelhanger per 25 stuks
  "Stay safe" gelukspoppetjes sleutelhanger per 25 stuks

  "Stay safe" gelukspoppetjes sleutelhanger per 25 stuks. Deze gelukspoppetjes sleutelhangers zijn ideaal om in tijden van crisis aan je personeel te geven of te laten verzenden. Uiteraard kunnen we ook dat voor u regelen tegen een…

 • Sleutelhanger Succes per 25 stuks
  Sleutelhanger Succes per 25 stuks

  SLEUTELHANGER SUCCESGeluk klavertje vier sleutelhanger met "SUCCES" eraan. Leuk voor een toitoi bij een voorstelling of wedstrijd, maar ook voor bij de CitoToets of examen een heel leuk gelukscadeautje! Deze sleutelhangers doen…

 • Sleutelhangers verpakken
  Sleutelhangers verpakken

  Wilt u graag dat wij de sleutelhangers verpakken voor u, samen met een geluksflyertje, dan kan dat natuurlijk. We verpakken alle sleutelhangers dan per stuk zodat de sleutelhanger netjes in het zakje blijft zitten.

  De prijs is…

 • Zakjes voor sleutelhangers te verpakken per 50 stuks
  Zakjes voor sleutelhangers te verpakken per 50 stuks

  Cellofaan zakjes per 50 stuks om de gelukspoppetjes sleutelhangers in te verpakken. De kleine kaartjes passen precies in deze zakjes en zijn dus leuk om erbij te bestellen.

  U heeft dan een erg verzorgd uitzient gelukspoppetjes…

 • Letterkralen vierkant per 50 stuks
  Letterkralen vierkant per 50 stuks

  Vierkante letterkralen per 50 stuks. Het hele alfabet is uit voorraad leverbaar. De letterkralen zijn ideaal voor het maken van de gelukspoppetjes sleutelhangers en zijn 6x6 mm.

 • Sleutelhanger ringen per 25 stuks
  Sleutelhanger ringen per 25 stuks

  Sleutelhanger ringen van 2 cm doorsnee zijn ideaal voor het maken van gelukspoppetjes sleutelhangers met naam. Deze sleutelhangers zijn per 25 stuks verpakt.

 • "Topjuf" of "meester" sleutelhanger per 25 stuks
  "Topjuf" of "meester" sleutelhanger per 25 stuks

  "Topjuf" of "meester" sleutelhanger per 25 stuks. Deze gelukspoppetjes zijn allemaal handgemaakt en u heeft de keuze uit "topjuf" en "meester".

 • Gelukskikkertje sleutelhanger voor juf of meester per 25 stuks
  Gelukskikkertje sleutelhanger voor juf of meester per 25 stuks

  Gelukskikkertje sleutelhanger met "juf" of "meester" per 25 stuks. Er wordt gebruik gemaakt van het kikkertje met roze wangetjes.

 • Cellofaan zakje per 50 stuks
  Cellofaan zakje per 50 stuks

  Cellofaan zakje van 16x12 cm. Per 50 stuks verpakt. Handig formaat voor een mooie kaart in te verpakken of een notitieblokje.

 • Supernurse gelukspoppetjes sleutelhanger per 25 stuks
  Supernurse gelukspoppetjes sleutelhanger per 25 stuks

  Sleutlehangers met gelukspoppetje zuster per 25 stuks verpakt. Deze gelukssleutelhangers worden kant en klaar geleverd. Er is keuze uit voorraad met het gelukspoppetje verpleegster en het gelukspoppetje naturel. Alle andere…

 • Superbroeder gelukskroontje per 25 stuks
  Superbroeder gelukskroontje per 25 stuks

  Superbroeder gelukskroontje, verpakt per 25 stuks, leuk voor het personeel om te geven als het de dag van de zorg is. Of bij de opleiding voor verpleegkundige, voor die leuke broeders die geslaagd zijn voor zijn diploma!

  Een…

 • Topdokter gelukspoppetjes sleutelhangers per 25 stuks
  Topdokter gelukspoppetjes sleutelhangers per 25 stuks

  Topdokter gelukspoppetjes sleutelhangers in 2 varianten, naturel en een "kroon op het werk" gelukssleutelhanger. Topdokter gelukspoppetjes sleutelhangers per 25 stuks verpakt. Leuk om uit te delen op de dag van de zorg, of aan de…

 • Matroesjka sleutelhanger "bedankt" per 25 stuks
  Matroesjka sleutelhanger "bedankt" per 25 stuks

  Matroesjka sleutelhanger met "bedankt". Deze gelukspoppetjes sleutelhangers zijn per 25 stuks verpakt en worden assortie kleur geleverd.

 • Vergeetjemenietje sleutelhanger "BEDANKT" per 25 stuks
  Vergeetjemenietje sleutelhanger "BEDANKT" per 25 stuks

  Sleutelhangers met het vergeet me nietje en de tekst "BEDANKT". Deze gelukspoppetjes sleutelhangers worden per 25 stuks geleverd.

 • Sleutelhangers op maat gemaakt met naam of tekst
  Sleutelhangers op maat gemaakt met naam of tekst

  Een gelukspoppetje met de naam van je bedrijf, de naam van een persoon of met een lief woord. Laat ons weten wat we aan de 25 sleutelhangers mogen maken (25 x hetzelfde) en we gaan ermee aan de slag!

 • Gelukspoppetje verpleegster met "bedankt" per 25 stuks
  Gelukspoppetje verpleegster met "bedankt" per 25 stuks

  Gelukspoppetje verpleegster per 25 stuks verpakt. Deze zustertjes met bedankt zijn een lief bedankje voor iemand in de zorg of na een verpleging in ziekenhuis of verpleeghuis.

 • "Topmeester" gelukspoppetjes sleutelhanger per 25 stuks
  "Topmeester" gelukspoppetjes sleutelhanger per 25 stuks

  "Topmeester" gelukspoppetje sleutelhangers met de gelukspiraatjes in de verschillende kleuren. Bij deze topmeester sleutelhangers zijn ook leuke notitieblokjes, kaartjes en pennen te bestellen, zie de andere foto's!

  De piraten…

 • "Topjuf" chocolade gelukspoppetje per 25 stuks
  "Topjuf" chocolade gelukspoppetje per 25 stuks

  "Topjuf" sleutelhanger met het gelukschocolaatje. In deze serie hebben we ook een bijpassend kaartje, een notitieblokje en een gelukspoppetjes pen laten maken, zodat er altijd een leuk juffencadeautje voor een kleine prijs te…

 • Geluks gondeldoosje per 10 stuks
  Geluks gondeldoosje per 10 stuks

  Unieke gelukspoppetjes gondeldoosjes, met afbeeldingen van onze gelukspoppetjes en lieve geluksteksten. De afmetingen zijn ongeveer 28x12 cm, er passen dus een kaartje, gelukspoppetje, gelukspoppetjes blokje, een gelukspoppetjes…

 • Bee-positive gelukspoppetjes sleutelhanger met geluksbijtje per 25 stuks
  Bee-positive gelukspoppetjes sleutelhanger met geluksbijtje per 25 stuks

  Gelukspoppetjes sleutelhanger met het geluksbijtje en tekst "BEE POSITIVE". Deze gelukspoppetjes sleutelhangers zijn per 25 stuk verpakt en worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking.

 • "Ik zorg" sleutelhanger met gelukspoppetje bijtje per 25 stuks
  "Ik zorg" sleutelhanger met gelukspoppetje bijtje per 25 stuks

  "Ik zorg" gelukspoppetjes sleutelhangers per 25 stuks met het houten gelukspoppetje mini bijtje. Wil je de andere artikelen erbij dan moet je die even apart bestellen. De gelukskaartjes met het minibijtje vind je hier en de…

per pagina
© 2018 - 2023 Gelukspoppetjes groothandel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel