Team vol geluk

Team vol geluk

Iedere dag gaan wij met een grote smile aan het werk. Want als je dagelijks bezig mag zijn met het verspreiden van een beetje geluk, dan word je daar blij van. En dus zijn wij iedere dag aan de slag met een grote smile en bedenken we elke keer leuke nieuwe dingen om meer geluk te verspreiden in de wereld.

Het team van gelukspoppetjes

Jans is de eigenaar en stuwende kracht achter gelukspoppetjes. Al heel lang verkoopt Jans gelukspoppetjes, oorspronkelijk onder haar andere webshop Artasja.eu, al vanaf januari 2006. En een aantal jaren geleden kwamen Jans en Mo elkaar tegen via twitter. Jans vroeg Mo: kun jij de gelukspoppetjes verwerken in andere artikelen die we in eigen beheer laten maken. En van het een kwam het ander. Zo ver zelfs dat er nu unieke gelukspoppetjes zijn ontworpen en gemaakt in eigen beheer. Eigen poppetjes die natuurlijk nog veel meer geluk brengen. En Jans is nog niet uit bedacht, dus er komt nog meer aan.

Deze ideetjes van Jans moeten natuurlijk omgezet worden in een ontwerp. En daar komt Mo om de hoek kijken. Mo is grafisch vormgever bij it's a mo! design. De uitstraling van de shop, heel veel producten in de shop, de nieuwsbrief.....het is allemaal van de hand van Mo! En beiden worden heel erg blij van deze samenwerking en wij hopen jullie ook.

Aparte webshop vol gelukspoppetjes

Omdat we ook veel aanvragen kregen van winkles, scholen en bedrijven zijn we inmiddels deze groothandel in gelukspoppetjes begonnen. Omdat we denken dat we zo nog meer geluk kunnen verspreiden samen met u.

We maken veel op maat, oa sleutelhangers met namen voor scholen en verenigingen, maar ook met een bedrijfsnaam of tekst naar keuze. En wat dacht u van speciale notitieblokjes met uw logo naam en onze gelukspoppetjes. We ontwerpen net zo lang door tot het ontwerp helemaal naar uw zin is. Em hoe leuk is het om zo nog meer geluk mee te verspreiden. Een leuk gelukspoppetje naar keuze leuk verpakt met een gelukspoppetjes kaartje speciaal voor u ontworpen. Mogelijkheden genoeg en we helpen u graag op weg. 

Geluk voor de maatschappij

Wij voelen ons maatschappelijk betrokken bij een aantal projecten, die we graag ondersteunen door regelmatig iets te doen voor goede doelen, bv als een collega van ons een actie heeft stellen we daarvoor speciaal gemaakte artikelen beschikbaar. Denk dan aan "Make a wish" of aan "KWF" of aan lokale acties.

Ook werken we zeer nauw samen een bedrijf in de buurt dat voor dagopvang zorgt voor mensen met een beperking. Wij zorgen dat er veel werk naar toe kan zodat ook zij veel met geluk bezig zijn. Dat uit zicht oa in de blijdschap als we daar binnen komen met nieuw werk of als we werk op komen halen. Zo kunnen zij zich zeker volwaardig voelen met gelukswerk! Ook met grote aantallen kunnen we bij hun terecht en zij zorgen mee dat uw gelukspoppetjes artikelen netjes worden gemaakt of verpakt.

Omdat we ook aan het milieu denken, proberen we zo veel mogelijk te hergebruiken in ons bedrijf, zo ook verpakkingsmaterialen die nog best een rondje mee kunnen. Staat u er dus niet van te kijken als u een gebruikt doosje ontvangt, we zullen het er altijd leuk uit laten zien!

Heb je speciale wensen, laat het ons weten, want dit team kan het realiseren.

Veel geluk van Jans en mo.

 

© 2018 - 2024 Gelukspoppetjes groothandel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel