Gratis goodies voor je klanten

Artikel 14 van 14
GRATIS

Heb je een webshop en stuur je pakketjes naar je klanten. Dan kun je van ons gratis goodies mee bestellen met je bestelling om naar je klanten mee te sturen. Bestel het aantal goodies je graag zou willen (max 100) en als er voldoende voorraad is sturen we ze mee naar je. Is de voorraad niet toereikend voor het aantal dat je besteld, sturen we mee wat we hebben liggen, of we wachten een paar dagen met verzenden en dan sturen we je het gevraagde aantal. Je kunt deze goodies voorlopig bij elke bestelling mee bestellen.

Wat is een goodie? Een goodie is een kleinigheidje dat verpakt wordt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Het gaat dan om een klein geluksboekje, een gelukssticker en/of een gelukskaartje evt aangevuld met goodies van andere webshops. Het kan ook zijn dat we een leuk geluksengeltje meesturen of gelukskaartjes. het blijft een verrassing.

Deze minicadeautjes kun je aan je klanten meesturen, die kunnen dat geluk weer versturen naar iemand die een beetje geluk kan gebruiken. 

LET OP: deze artikelen zijn niet voor de verkoop, het is een kleinigheidje voor je klanten!

© 2018 - 2024 Gelukspoppetjes groothandel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel